Arduinen keukenblad e en wasbak - overige arduinproducten - ©Nieuwenhuizen Natuursteen CDH
tiles

DUURZAAM MATERIAAL

Onze arduinproducten op maat worden gemaakt met arduin van eigen bodem. Blauwe hardsteen is zo hard en compact dat het ook petit granit genoemd wordt en is dus ideaal voor uw woning. Het resultaat is een prachtig product dat generaties mee zal gaan.

cutting

NAUWKEURIG VAKWERK

Onze specialisten verwerken uw arduinproducten nauwkeurig op het juiste formaat. Dit kunnen we alleen maar doen dankzij onze uitgebreide expertise en onze gespecialiseerde apparatuur.

open door

UITGEBREIDE TOONZAAL

Wilt u onze arduinproducten met uw eigen ogen zien of hebt u advies nodig? Dan bent u van harte welkom in onze grote toonzaal. U vindt er niet alleen producten uit blauwe steen terug, maar ook het ander maatwerk dat we aanbieden bij Den Dam.

delivery truck

PLAATSING IN HUIS

Wilt u onze arduinproducten op maat laten plaatsen? Dan bent u aan het juiste adres! Voor het plaatsen van het meeste maatwerk werken we met onze eigen specialisten. En voor vloer- of wandtegels werken wij samen met gespecialiseerde onderaannemers.

Productinformatie

Over onze arduinproducten op maat

Arduin is niet alleen duurzaam en stijlvol, maar ook gemakkelijk in onderhoud. Onze op maat gemaakte arduinproducten zijn een meerwaarde voor elk interieur of exterieur, én geven uw ruimte een unieke uitstraling.

We werken bij Den Dam met onze eigen gespecialiseerde vakmensen voor het maken en plaatsen van arduinen producten op maat. Onze ervaren vakmensen gebruiken de modernste machines om arduin te bewerken. Dankzij onze permanente innovatie en investeringen volgen we bovendien de nieuwste ontwikkelingen op de markt. We leveren onze producten aan zowel particulieren als professionele klanten en bieden een ruime keuze aan afmetingen, afwerkingen en stijlen.We kunnen werken op basis van bestaande tekeningen of bij u thuis komen opmeten. Na uw goedkeuring gaat het productieproces van start.

Een overzicht van enkele van onze populaire arduinproducten vindt u hier. Maar ook als u iets anders in gedachten hebt kan u bij ons terecht. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag om uw project tot in de kleinste details te realiseren.

Ook mooi meegenomen: als u een woning hebt die voldoet aan de geldende voorwaarden voor een verlaagd btw tarief, dan geniet u van slechts 6% btw. Vraag hier dus zeker naar.

Vraag een offerte aan

Blauwe steen op maat CNC machine

Een greep uit onze arduinproducten

Ontdek ons maatwerk van arduin

Meer zien? Bezoek onze toonzaal

Breng een bezoek aan onze grote toonzaal en bewonder onze prachtige arduinproducten. Naast blauwe steen vindt u hier ook ander maatwerk van natuursteen dat we aanbieden bij Den Dam. We adviseren u ook graag via e-mail of telefoon als u vragen hebt.

Krikskensstraat
B-2340 Beerse
T: +32(0)14 61 10 11
F: +32(0)14 61 68 49

Openingsuren:
ma-vr: 7u30 tot 17u30
za en zo: gesloten

E: natuursteen@dendam.be

Bestellingen kunnen worden afgehaald of geleverd. En indien gewenst, kan u een beroep doen op onze professionele plaatsingsdienst. Tenslotte kunt u genieten van een verlaagd btw tarief als u voldoet aan de voorwaarden. Kom langs en ontdek wat we voor u kunnen betekenen!

Route Vragen? Contacteer ons

CNC machine - Blauwe steen op maat - contact of offerte

Bestel nu Belgische arduin op maat

Of het nu gaat om dorpels, vensterbanken, sokkels of andere toepassingen, we werken nauw samen met onze klanten om hun visie te begrijpen en te realiseren.

Bezoek onze uitgebreide toonzaal en ontdek de schoonheid en veelzijdigheid van blauwe steen die op maat gemaakt wordt voor uw project. Interesse? Laat ons hier weten hoe we u kunnen helpen. Of contacteer ons als u nog met vragen zit.

Krikskensstraat 1 – 2340 Beerse
+32(0)14 61 10 11
natuursteen@dendam.be
Vragen? Contacteer ons

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Ook het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierdoor van toepassing.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Blauwe Steen op Maat logo