Arduinen gevelplint en vensterbank detail - Blauwe Steen op Maat door Den Dam
tiles

DUURZAAM MATERIAAL

We maken onze vensterbanken op maat met arduin uit eigen bodem. Blauwe hardsteen is zo hard en compact dat het ook petit granit genoemd wordt en is dus ideaal voor uw woning. Het resultaat zijn een prachtige ramen met vensterbanken die generaties mee zullen gaan.

cutting

NAUWKEURIG VAKWERK

Dankzij onze uitgebreide expertise en onze gespecialiseerde apparatuur versnijden onze specialisten uw vensterbanken nauwkeurig op het juiste formaat.

open door

UITGEBREIDE TOONZAAL

Wilt u onze vensterbanken en andere arduinproducten met uw eigen ogen zien of hebt u advies nodig? Dan bent u van harte welkom in onze grote toonzaal. U vindt er niet alleen producten uit blauwe steen terug, maar ook het ander maatwerk dat we aanbieden.

delivery truck

PLAATSING IN HUIS

Wilt u een vensterbank op maat laten plaatsen? Bij ons bent u aan het juiste adres! Voor het plaatsen van maatwerk zoals een vensterbank werken we met onze eigen specialisten.

Productinformatie

Over onze vensterbanken op maat

Bij Den Dam werken wij met eigen gespecialiseerde vakmensen voor het op maat maken en plaatsen van arduinen vensterbanken. We kunnen werken op basis van bestaande tekeningen of bij u thuis komen opmeten. Na uw goedkeuring gaat het productieproces van start.

Wilt u uw vensterbanken laten plaatsen? We maken een afspraak voor de levering en plaatsing van uw op maat gemaakte tablet.

En als u een woning hebt die voldoet aan de geldende voorwaarden voor een verlaagd btw tarief, dan geniet van slechts 6% btw. Vraag hier dus zeker naar.

Vraag een offerte aan

EEN GREEP UIT ONZE ARDUINPRODUCTEN

Ontdek onze vensterbanken van arduin

Meer zien? Bezoek onze toonzaal

Breng een bezoek aan onze grote toonzaal en bewonder onze prachtige arduinproducten. Naast blauwe steen vindt u hier ook ander maatwerk van natuursteen dat we aanbieden bij Den Dam. En we adviseren u graag via e-mail of telefoon als u vragen hebt.

Krikskensstraat
B-2340 Beerse
T: +32(0)14 61 10 11
F: +32(0)14 61 68 49

Openingsuren:
ma-vr: 7u30 tot 17u30
za en zo: gesloten

E: natuursteen@dendam.be

Bestellingen kunnen worden afgehaald of geleverd. En indien gewenst, kunt u een beroep doen op onze professionele plaatsingsdienst. Tenslotte kunt u genieten van een verlaagd btw tarief als u voldoet aan de voorwaarden. Kom langs en ontdek wat we voor u kunnen betekenen!

Route Vragen? Contacteer ons

CNC machine - Blauwe steen op maat - contact of offerte

Bestel nu Belgische arduin op maat

Of het nu gaat om dorpels, vensterbanken, sokkels of andere toepassingen, we werken nauw samen met onze klanten om hun visie te begrijpen en te realiseren.

Bezoek onze uitgebreide toonzaal en ontdek de schoonheid en veelzijdigheid van blauwe steen die op maat gemaakt wordt voor uw project. Interesse? Laat ons hier weten hoe we u kunnen helpen. Of contacteer ons als u nog met vragen zit.

Krikskensstraat 1 – 2340 Beerse
+32(0)14 61 10 11
natuursteen@dendam.be
Vragen? Contacteer ons

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Ook het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierdoor van toepassing.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Blauwe Steen op Maat logo